Opinie

8,6
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,1
Komfort
8,5
Lokalizacja obiektu
8,4
Udogodnienia
8,3
Personel
8,9
Stosunek jakości do ceny
8,4

Opinie

    Magda
    pl

    Ocena

    9,6
    6 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Krzysiek Malonowski
    pl

    Ocena

    10
    3 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Michał
    pl

    Ocena

    9,2
    9 kwietnia 2018

    Czysty pensjonacik na uboczu, miła właścicielka, 25 minut spacerem do centrum Hradec Kralove

    Pensjonat nie oferuje parkingu a z parkowaniem na pobliskich ulicach bywa trudno
    Bez zarzutu. Przesympatyczna właścicielka (ni w ząb nie mówi po angielsku ale dogadacie się po polsku), bardzo czyste i ładnie urządzone wnętrza, dobrze wyposażona kuchnia, schludne prysznice i łazienki.
    Piotr
    pl

    Ocena

    10
    1 stycznia 2018

    Pensjonat naprawdę świetny, chcielibyśmy kiedyś wrócić.

    Widok z okna średnio ciekawy, ale rzadko przebywaliśmy w pokoju, więc aż tak bardzo nie przeszkadza.
    Bardzo miła obsługa, pokój o wysokim standardzie z łazienką. Wielka wspólna kuchnia.
    wojciech
    pl

    Ocena

    8,3
    22 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Maciej
    pl

    Ocena

    7,9
    16 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    my

    Ocena

    8,3
    1 września 2017

    Spoko wypoczeliśmy reset

    W łazience zabrakło mydła do mycia rąk.
    Przestrzenny pokój i super oświetlenie. Kuchnia też niczego sobie :)
    Paulina
    pl

    Ocena

    6,7
    21 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Szajeczka
    pl

    Ocena

    8,5
    8 lipca 2017

    Bardzo fajnie.

    Gooorąco. Można byłoby założyć rolety na okna dachowe .
    Bliskosc do transportu publicznego i centrum handlowego. Dobrze wyposażona i ładna kuchnia. Można się dogadać po polsku. Ładny i skromny pokój.
    Mihail
    mk

    Ocena

    6,7
    18 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    cz

    Ocena

    7,9
    17 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Peter
    sk

    Ocena

    7,1
    12 kwietnia 2018
    Common bathroom: I'm trying to avoid that but since whole city was booked, I went with that. Nothing bad happened. :)
    City as a whole.
    CRUCEANU LAURENTIU
    ro

    Ocena

    10
    24 grudnia 2017
    Super quality
    Mikhail
    ru

    Ocena

    8,3
    23 listopada 2017
    There was not breakfast in the Hotel.
    Kind stuff.
    Jitka Marie
    cz

    Ocena

    9,2
    9 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    gb

    Ocena

    5,0
    1 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Fábio Daniel Pedroso de Lima
    pt

    Ocena

    7,5
    26 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jan
    gb

    Ocena

    9,2
    23 września 2017

    Superb hinderland after your busy days!

    Would be nice to extend check out until twelve hour in this property :)
    The property has a fantastic kitchen and reception room. The bedroom was equipped very well. We had really pleasant view from kitchen and spent fantastic time preparing our meal together. Thanks so much!
    Eva
    cz

    Ocena

    7,5
    17 września 2017

    Ok

    Wi-Fi didn work at all
    Roelof Konijnenberg
    nl

    Ocena

    8,8
    14 sierpnia 2017

    Harmony Hall, a nice quiet place

    Owners didn't speak English at all, also unnecessary hurrying us to check out while we had plenty of time
    Nice and quiet and good common facilities
Ładowanie opinii